Collecting & Catching Barbie: Jill Barbie Fashionista

Hei taas kaikille lukijoilleni! Olen ollut viikon matkoilla eikä ole ollut mahdollisuutta tehdä blogia, joten pahoittelut ettei uutta tekstiä ole tullut, itseäkin harmittaa. :/ Olin muun muassa Heinävedellä ja siellä minulla ei ollut mahdollisuutta tietokone-yhteyteen, joten en voinut kirjoittaa blogia siellä. Mutta nyt olen takaisin ja voin jatkaa monien blogi-ideoitteni suunnittelemista ja tekemistä teille!
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Tänään vuorossa on ensimmäinen Barbie esittely postaus, jossa esittelen yhden Barbie-kokoelmassani olevista barbeista.

Aloitanpa ihan uusimmasta barbistani, jonka hommasin vähän aikaa sitten. Hän on Barbie Fashionista- sarjan nukke ja kuuluu vuoden 2015 kokoelmaan.
Nimesin hänet Jilliksi, koska ulospäin hän on hyvin rauhallisen ja rennon näköinen. Tykkään nimetä barbini sillä koen, että silloin he todella tulevat henkilöiksi, yksilöiksi.
Tässä muutamia huomioita Jillin ulkonäöstä: Jill poikkeaa hieman perinteisestä barbista, sillä hänen hiuksensa ovat ensinäkemältä ruskeat, mutta oikeasti violetit ja niissä on eri tummia sävyjä. Hänen vartalonsa on tukeva, eli poikkeeaa siinäki vanhasta barbiesta, jonka keho on aina tehty hoikaksi.

Mattel alkoi tehdä kaikenkokoisia barbeja jokin aika sitten ja Jill kuuluu uuden sukupolven barbeihin. Mattelin päätös luoda erilaisia barbeja on vain hyvä asia sillä se myös luo positiivisempaa kehonkuvaa - toivon mukaan. Sillä kun jo pienestä pitäen lapsi pääsee leikkimään barbiella, joka muistuttaa enemmän häntä itseään, hän oppii hyväksymään erilaiset kehot paremmin ja myös se voi vaikuttaa siihen miten hän  näkee itsensä. Ja Mattel on myös uudistanut Barbie Fashionista- nukkejaan niin, että niille tulee erilaiset hiukset, ja mm. monilla barbeilla on tummemmat ihonvärit kuin aiemmin. Juhlikaamme siis erilaisuutta yhdessä!

Otin Jillistä kuvia vähän joka puolelta, eli tässä nyt parhaimpia otoksia, mitä sain. Jill tuli isossa pakkauksessa jonka mukana tuli kaksi asua (joista tosin ei kuvia).
"Mattel alkoi tehdä kaikenkokoisia
barbeja jokin aika sitten
ja Jill kuuluu uuden sukupolven barbeihin."
Kokovartalokuva Jill Fashionista doll



Tietoa Jillistä: 
Nimi: Jill
Luonne: rauhallinen ja rento, tykkää olla omissa oloissaan, mutta hyvien ystävien kesken läppä takuulla lentää! Hauska sanaleikki: koska Jillin nimi lausutaan "chill" kaverit ovat keksineet kutsua häntä nimellä Chili-Jill, vaikka Jill ei ole mikään chilin ystävä missään ateriassa
Harrastukset: harrasti pesäpalloa ja muutenkin tykkää urheilusta, nykyään seuraa pelejä tarkkaan ja tekee omia treenejään: juoksee, pelaa välillä jne.
Erityistä: tykkää myös taiteilusta ja on hyvä maalaamaan
Koulu: kävi koulunsa Amerikassa
Ammatti: muotisuunnittelija ja tekee myös viestintäpäällikön töitä, opiskeli Yhdysvalloissa alaa ja päätti tulla Suomeen katsomaan, millaista duunia täällä tehdään
Asuinpaikka: ennen California, nykyään Kajaani
Parhaat ystävät: entiset opiskelukaverit, jotka ovat tulleet Suomeen ennen Jilliä! 
Perhe: Californiassa


Haha kummitätini muuten kommentoi, että "nämä ovat aika aidon näköisiä" kyllä ne vaan ihmistä alkavat muistuttamaan 😉 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Jes eka barbie- postaus oli siinä! Näitä mun barbien esittelyjä tulee aina aika ajoin tänne, eli niitä voi sitten odottaa välillä tulevan tänne :) Olisin kiinnostunut tietämään, olisiko täällä muita barbie keräilijöitä, sillä olisi hauskaa vaihtaa ajatuksia teidän kanssa tästä harrastuksesta! Kerro kommentteihin, mitä tykkäät Mattelin uudesta suunnasta ja jaa toki oma Barbie- muistosi vaikka omasta lapsuudestasi! Kiitos kun luit!

You can be anything with Barbie
Siirappikoski 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Mistä aiheista teille kirjoitan

Elokuva-arvostelu: Disney Moana