Mistä aiheista teille kirjoitan



















No niin, tänään ajattelin hieman valottaa niitä aiheita, mitä teille kirjoitan, minulla on oikeastaan paljon ideoita, mistä kirjoittaa, mutta olen ainakin päättänyt kirjoittaa top 3 tietystä aiheesta, eli ne ovat sellaisia, mistä voi odottaa, että tulen jatkossakin kirjoittamaan.

Nämä aiheet ovat:
  • Pientä pohdiskelua- sarjaa, johon kirjoitan omia huomioitani elämästäni ja pohdin huomioni herättämiä kysymyksiä
  • Disney- elokuvat, ja tuotteet sekä niiden arvosteluja
  • Valokuvaamisharrastus: itse ottamiani kuvia eläimistä ja luonnosta yms.
    Nukkekeräily- harrastus: barbeista ottamieni kuvien esittelyä sekä kuvausvinkkejä, Barbie- nukkejen esittelyä ja Barbie Collector- keräilybarbien ostosesittelyjä 
Siinä olisi ainakin nuo, mistä haluan teille kirjoittaa. Noin ylipäätään tulee vielä mielipide-kirjoituksia eri asioihin liittyen ja haluaisin myös kirjoittaa mun harrastuksista näyttelemisestä ja tanssimisesta. Luulen, että on parempi, että tässä määrittelen kuitenkin sen mistä jatkossa tulette näkemään tekstiä, että tiedätte, mitä aiheita täältä blogista voi löytää. Onko mielipiteitä näistä? Jos haluat, voit kirjoittaa kommentteihin mielipiteen :)! Olisi tosi siistiä, jos nämä postaukset löytäisivät muitakin nukke-keräilijöitä, tai Barbie- nukkejen keräilijöitä, haluaisin vaihtaa ajatuksia teidän kanssa tästä kivasta harrastuksesta! Tämä blogi on kuitenkin niin alussa, että luulen pienestä mitä täältä tulee löytymään- tekstistä olevan hyötyä!

 Ja vielä vähän asiaa blogin ulkonäöstä: olen vähän pohtinut, olisiko syytä muuttaa blogin ulkonäköä johonkin muuhun, koska tämä saattaa vaikuttaa hieman hankalalta ja en ole varma onko sivupalkki oikeassa kohdassa... Esim. löytääkö kaikki helposti sen mistä voi tilata tän blogin jne. :/ Mutta ehkä nyt pidän tämän, koska opettelen vielä tekemään tätä blogin etusivua ja sen ulkonäköä... Ilmoitan, jos vaihdan tämän ns. helpommin tutkittavaksi.


Tässä lopussa voisin vielä kertoa teille, löytääkö blogia somesta tai voiko mua seurata siellä. Mä en ole vielä tehnyt tälle blogille mitään profiilia someen, mutta jos teen, ilmoitan siitä täällä ja se olisi todennäköisesti Facebook tai Instagram, koska ne on varmaan helpoimmat mistä tän blogin voi ehkä löytää. Niille tulee omat painikkeensa, kun opin tekemään sellaiset. :D Lisäyksenä tulee vielä Blogloving:iin oma sivu, mistä voi seurata tätä, toivon mukaan tässä lähiaikoina! :) Mitäs muuta vielä? Aa nii, piti vielä sanoa tästä, että mulla ei ole mitään tiettyä kellonaikaa milloin kirjoittelen vaan kirjoitan blogia silloin kun siltä tuntuu ja huvittaa. Siis mitään kirjoitettuja päivämääriä ei oo! :)

---------------------------------------------------------------

Siispä tässä kaikki tällä erää, tuulista iltaa toivottaen Siirappikoski
  

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Collecting & Catching Barbie: Jill Barbie Fashionista

Elokuva-arvostelu: Disney Moana